Prihranite do 70% stroškov v primerjavi z drugimi izsuševalci vlage.

Prihranki z Drymat napravami

Rešitev, ki se izplača.

Zakaj izbrati rešitev Drymat?

Zaradi mokrih zidiv so naši stroški ogrevanja in hlajenja lahko tudi do 65% višji kot pri suhem zidu – v enem kubičnem metru vlažnega zidu je lahko tudi do 450 litrov vode.

Pri samo 6 vatih porabe električne energije na uro so stroški delovanja sistema zelo nizki, primerljivi so porabi prenosne radio naprave (pri 18 ct / kWh približno 9,50 EUR na leto). Sistem deluje brez vzdrževanja nekaj desetletij.

 

 

VEČ O DELOVANJU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Kako deluje?

Ali želite v naslednjih desetletjih pozabiti na težave z vlago?

Včasih so naše stranke skoraj nekoliko razočarane, da je elektrofizična stenska drenaža z Drymat® tako preprosta in neopazna – proti tako velikemu problemu, kot je naraščajoča vlaga, bi človek lahko pričakoval tudi veliko ukrepanje. Majhna plastična škatla na kletni steni in nekaj elektrod v zidu – to je vse?

No, to je le vidni del. Edinstvena značilnost Drymat®-a je tisto, česar na prvi pogled ne vidite: vrhunska industrijska elektronika nivo 3, prvovrstna kakovost vseh komponent (staranje preizkušeno v skladu z DIN), dolgoletne izkušnje z učinkovitim razvlaževanjem in razsoljevanjem – ter popolna storitev prva analiza problema do končnega preverjanja uspeha.

 

NE SPREGLEJTE

SPOZNAJTE DRYMAT EO+

DRYMAT EO+ Z ANODAMI

Več o tem

Delovanje naprav Drymat

VEČ O SODOBNEM IZSUŠEVANJU VLAGE

Več o tem