SKOSAL s.p. Aleksander Lorenčak

SKOSAL je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju restavriranja, čiščenja in impregniranja kamnitih površin. Na slovenskem trgu delujemo od leta 1993. Naše geslo je kakovostna in strokovno opravljena storitev, primerljiva z identičnimi storitvami v Evropi in po svetu.

Inovativna in strokovna ekipa, učinkovito vodenje, nenehno izobraževanje in trdne vrednote so razlogi, da smo danes eden od vodilnih storitvenih podjetij na področju kamnitih površin in prvi ponudnik naprav za izsuševanje vlage v Sloveniji.

  • Kot prvotno dejavnost nudimo storitve obnove vseh vrst kamnitih površin (marmorji, graniti, teraco, beton, polbeton, opečne površine) kot tudi obnovo kamnitih fasad in spomenikov. Pri obdelavi uporabljamo tehniko čiščenja, brušenja in obnove. Ukvarjamo se tudi z restavriranjem kipov, spomenikov in sakralnih objektov. Storitve opravljamo z najsodobnejšimi metodami, da bi zadovoljili potrebe tudi najzahtevnejših strank. Z rednim usposabljanjem skrbimo za osveščenost o najkakovostnejših materialih na svetovnem trgu, zato vam nudimo tudi strokovni nasvet pri izbiri in vzdrževanju kamnite površine.
  • Smo ekskluzivni zastopniki za nemške naprave za izsuševanje vlage Drymat, ki jih že več kot desetletje ponujamo na slovenskem trgu.

KONTAKT IN LOKACIJA

Migojnice 52, 3302 Griže

Tel: 041638861

Fax: 037100446

e-mail: info@skosal.com

Obiščite nas tudi na: www.skosal.com

Kontaktni obrazec

O podjetju - izdelki

Smo ekskluzivni zastopnik za sodobne elektronske naprave za izsuševanje vlage Drymat, ki jih je v Nemčiji ekipa vrhunskih strokovnjakov prvič predstavila že leta 1990.

“Naše vodilo in hkrati merilo uspešnosti je ponujanje visokokakovostnih izdelkov in storitev, ki so okolju in človeku prijazni, BIO razgradljivi, netoksični in narejeni po najvišjih standardih, z uporabo zgolj najkakovostnejših in trajnostnih materialov.”