Nakup pri SKOSAL s.p. – NAKUP BREZ TVEGANJA!

Naš cilj so zadovoljne stranke, ki ob nakupu novega sistema za izsuševanje vlage svoje odlične izkušnje z delovanjem naprave prenašajo dalje.

Povrnitev kupnine v primeru neustreznih rezultatov delovanja

Prepričanje v kakovost in delovanje izdelkov blagovne znamke Drymat smo nadgradili s posebnim jamstvom. Kot edino podjetje v Sloveniji, ki se ukvarja z izsuševanjem kapilarne vlage z brezžičnimi izsuševalci vlage, vam tako nudimo popolno jamstvo na delovanje vseh naših naprav. V primeru neustreznih rezultatov delovanja v roku 12 mesecev vam povrnemo celotno kupnino za napravo. Ustreznost delovanja se preverja z meritvenimi testi, ki se opravijo pred namestitvijo in se primerjajo v času 12 mesecev delovanja, v kolikor stranka z rezultati delovanja ni zadovoljna.

Garancija za brezhibno delovanje naprav in vrhunske rezultate izsuševanja

Poleg dvoletnega jamstva za skladnost smo vsem našim napravam dodali enoletno garancijo za brezhibno delovanje. Strankam zagotavljamo brezplačno odpravo napak v času garancijskega roka v okviru pooblaščenega servisa, s katerim imamo sklenjeno pogodbo za dobavo nadomestnih delov. Našim strankam tudi po poteku garancijskega roka zagotavljamo popravilo, vzdrževanje naprav, nadomestne dele in priklopne aparate (proti plačilu).